25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Trei bărbați din Reteag, căutați internațional pentru sclavie și agresiune sexuală

Polițiștii bistrițeni au reținut trei bărbați din Reteag, căutați la nivel internațional. Doi dintre ei erau condamnați de magistrații italieni, iar unul de cei spanioli. Printre capetele de acuzare: sclavie și agresiune sexuală.

Trei bărbați din Reteag vor fi prezentați azi în fața judecătorilor clujeni cu propunerea de arestare preventivă, până la predarea lor către oamenii legii din Italia și Spania.

Cei trei erau căutați la nivel internațional pentru infracțiuni ca sclavia și agresiunea sexuală

Doi bărbați – condamnați de intanța din Italia

”Pe numele celor doi, autoritățile judiciare din Italia au emis mandate europene de arestare. Bărbatul de 48 de ani are de executat unui rest de pedeapsă de 4 ani, 11 luni și 29 zile închisoare dintr-o pedeapsă totală de 6 ani, aplicată pentru săvârșirea infracțiunilor de rele tratamente aplicate membrilor de familie, violență sexuală, hărțuire, furt și amenințare, pe teritoriul Italiei. Pe numele bărbatului de 52 de ani, autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, acesta fiind condamnat la 6 ani, 3 luni și 10 zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de punere sau menținere în stare de sclavie și rele tratamente aplicate membrilor de familie, pe teritoriul Italiei” transmit reprezentanții IPJ BN.

Unul – condamnat de magistrații din Spania

Tot ieri a fost depistat și un tânăr de 26 de ani, căutat internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare spaniole au emis un mandat european de arestare, fiind condamnat la 12 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală (viol), pe teritoriul Spaniei” explică reprezentanții IPJ BN.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva celor trei ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând să fie prezentați Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...