21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO: Avem parcare! Cu valoare! Cum unde?!? Fix în buricul târgului!

Nu se poate sa nu fi observat că Bistrița are o nouă parcare. Cum unde? Fix în buricul târgului, „pi șentru”. Poate că e ceva parcare „cu valoare”, iar noi, muritorii de rând, nu avem acces! Sau poate e ceva model nou de ”terasă” și ne-a scăpat nouă..?!?

Tot ne plângem, de ani buni, că nu sunt locuri de parcare în Bistrița. Mai ales în zona centrală, acestea aproape că sunt inexistente, dacă e să ne luăm după multitudinea de instituții și numărul de agenți economici din zonă.

Uite parcările, nu-s parcările! Promisiuni de locuri de parcare lăsate în aer de municipalitate!

Mai mult, când am aflat că mai dispar câteva locuri de parcare, pentru a se face „linia verde”, ne-am pierdut cumpătul cu totul.

Cum „sacrifică” Primăria Bistrița 500 de locuri de parcare pentru un autobuz electric și niște piste de biciclete

În toată starea asta a noastră de agonie, parcă cel mai dureros lucru a fost tăcerea autorităților. Măi, dar nici „mâc” nu a zis nimeni. Însă acum, după întâmplarea de sâmbătă, e neapărat să recunoaștem că la Bistrița lucrurile merg pe principiul „Tace și face!”.

Asta pentru că sâmbătă a apărut o nouă parcare. FIX în buricul târgului! La mijlocul pietonalului…!

Tot am stat și ne-am gândit. O fi ceva ”parcare cu valoare” și nu toți au acces. Sau poate e o nouă terasă inventată de vreun local, știți, pe principiul ăla al „cinema drive-in”.

Un lucru e clar: la doi pași de sediul Primăriei au stat sâmbătă parcate mai multe mașini! Așa că… liber la parcat pe Pietonal! Poate e totuși o derogare înainte de a tăia accesul cu totul în zonă….

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: