22.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

FOTO: Avem parcare! Cu valoare! Cum unde?!? Fix în buricul târgului!

Nu se poate sa nu fi observat că Bistrița are o nouă parcare. Cum unde? Fix în buricul târgului, „pi șentru”. Poate că e ceva parcare „cu valoare”, iar noi, muritorii de rând, nu avem acces! Sau poate e ceva model nou de ”terasă” și ne-a scăpat nouă..?!?

Tot ne plângem, de ani buni, că nu sunt locuri de parcare în Bistrița. Mai ales în zona centrală, acestea aproape că sunt inexistente, dacă e să ne luăm după multitudinea de instituții și numărul de agenți economici din zonă.

Uite parcările, nu-s parcările! Promisiuni de locuri de parcare lăsate în aer de municipalitate!

Mai mult, când am aflat că mai dispar câteva locuri de parcare, pentru a se face „linia verde”, ne-am pierdut cumpătul cu totul.

Cum „sacrifică” Primăria Bistrița 500 de locuri de parcare pentru un autobuz electric și niște piste de biciclete

În toată starea asta a noastră de agonie, parcă cel mai dureros lucru a fost tăcerea autorităților. Măi, dar nici „mâc” nu a zis nimeni. Însă acum, după întâmplarea de sâmbătă, e neapărat să recunoaștem că la Bistrița lucrurile merg pe principiul „Tace și face!”.

Asta pentru că sâmbătă a apărut o nouă parcare. FIX în buricul târgului! La mijlocul pietonalului…!

Tot am stat și ne-am gândit. O fi ceva ”parcare cu valoare” și nu toți au acces. Sau poate e o nouă terasă inventată de vreun local, știți, pe principiul ăla al „cinema drive-in”.

Un lucru e clar: la doi pași de sediul Primăriei au stat sâmbătă parcate mai multe mașini! Așa că… liber la parcat pe Pietonal! Poate e totuși o derogare înainte de a tăia accesul cu totul în zonă….

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...