10 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

FOTO: Avem parcare! Cu valoare! Cum unde?!? Fix în buricul târgului!

Nu se poate sa nu fi observat că Bistrița are o nouă parcare. Cum unde? Fix în buricul târgului, „pi șentru”. Poate că e ceva parcare „cu valoare”, iar noi, muritorii de rând, nu avem acces! Sau poate e ceva model nou de ”terasă” și ne-a scăpat nouă..?!?

Tot ne plângem, de ani buni, că nu sunt locuri de parcare în Bistrița. Mai ales în zona centrală, acestea aproape că sunt inexistente, dacă e să ne luăm după multitudinea de instituții și numărul de agenți economici din zonă.

Uite parcările, nu-s parcările! Promisiuni de locuri de parcare lăsate în aer de municipalitate!

Mai mult, când am aflat că mai dispar câteva locuri de parcare, pentru a se face „linia verde”, ne-am pierdut cumpătul cu totul.

Cum „sacrifică” Primăria Bistrița 500 de locuri de parcare pentru un autobuz electric și niște piste de biciclete

În toată starea asta a noastră de agonie, parcă cel mai dureros lucru a fost tăcerea autorităților. Măi, dar nici „mâc” nu a zis nimeni. Însă acum, după întâmplarea de sâmbătă, e neapărat să recunoaștem că la Bistrița lucrurile merg pe principiul „Tace și face!”.

Asta pentru că sâmbătă a apărut o nouă parcare. FIX în buricul târgului! La mijlocul pietonalului…!

Tot am stat și ne-am gândit. O fi ceva ”parcare cu valoare” și nu toți au acces. Sau poate e o nouă terasă inventată de vreun local, știți, pe principiul ăla al „cinema drive-in”.

Un lucru e clar: la doi pași de sediul Primăriei au stat sâmbătă parcate mai multe mașini! Așa că… liber la parcat pe Pietonal! Poate e totuși o derogare înainte de a tăia accesul cu totul în zonă….

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.