9 C
Bistrița
vineri, martie 1, 2024

S-a încheiat perioada de înscrieri! CÂȚI părinți și-ar duce copiii la grădiniță acum, pe timp de vară:

Guvernul a dat mână liberă autorităților locale să deschidă grădinițe, creșe, afterschool-uri. Până vineri, părinții care au dorit să-și trimită copiii la grădiniță, pe timp de vară, au depus cereri. CÂTE cereri au ajuns la Inspectoratul Școlar:

Odată cu noile măsuri de relaxare, anunțate în 15 iunie, s-a dat „mână liberă” deschiderii grădinițelor, creșelor și afterschool-urilor, pe timpul vacanței.

Decizia finală aparține autorităților locale, iar deschiderea unităților se face cu respectarea măsurilor de siguranță.

Pentru preșcolari, părinții care doreau să își trimită copiii la grădiniță, au avut la dispoziție trei zile să depună cererile.

Se pot depune cereri dacă doriți să vă trimiteți copiii la grădiniță pe timp de vară!

Vineri, la ora 14.00, s-au centralizat toate cererile.

Am primit solicitări doar în zona urbană. La Inspectorat au ajuns 45 de cereri la nivelul municipiului Bistrița și 8 cereri la nivelul orașului Beclean. Noi am trimis aceste cereri către autorități și așteptăm să vedem ce ni se comunică. Asta ca să vedem când începem, cum, și așa mai departe”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, inspectorul pentru învățământul preșcolar din cadrul ISJ BN, Crina Clapou.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.