10.3 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

FOTO: I-a pătruns remorca pe contrasens, proiectând mașina care circula regulamentar, într-un gard

Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe DN 17, în localitatea Beclean. Un botoșănean rula cu viteză peste limită, așa că remorca tractată i-a făcut balans, intrând pe contrasens. Aceasta a lovit din plin o mașină care circula regulamentar, izbind-o de un gard.

Polițiștii și echipajele medicale au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe DN 17, în Beclean.

Un botoșănean care conduceaa o mașină cu remorcă, a ”zburat” pe șosea, așa că remorca i-a făcut balans. Aceasta a intrat pe contrasens, izbind din plin o mașină care circula regulamentar. Aceasta din urmă a fost proiectată într-un gard.

În această dimineață, polițiștii din Beclean au intervenit ca urmare a unui accident rutier în care au fost implicate 2 autovehicule. Două persoane au fost rănite ușor. Conform primelor verificări, un bărbat de 50 de ani, din județul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism care tracta o remorcă, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă, iar remorca a pătruns pe contrasens. Din sens opus, circula un alt autoturism condus de un bistrițean de 53 de ani care a intrat în coliziune cu acesta, după care a fost proiectat în gardul unui imobil. În urma accidentului, doi pasageri din autoturismul de Botoșani au fost răniți. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Continuă cercetările polițiștii rutieri din Beclean” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

Sursă foto- ȘtiridinBeclean

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: