11.4 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Gabi Balint și-a făcut „un colț de rai” la Crainimăt, cu o casă veche de 120 de ani. Stelea și Belodedici l-au vizitat

Prezent la Bistrițeanul Live, Gabi Balint a vorbit și despre casa sa săsească de la Crainimăt, veche de 120 de ani, pe care a renovat-o de la zero. Acesta a fost vizitat în colțul de rai de la Crainimăt inclusiv de Stelea și Belodedici.

De mai bine de trei ani, fostul campion Gabi Balint s-a reîntors în Bistrița-Năsăud. Acesta deține un apartament în Sîngeorz-Băi, în care a și crescut și pe care l-a renovat, însă căruia i-a păstrat aerul din „comunism”. Acolo spune că se simte ca acasă, iar obiectele care te duc cu gândul la „epoca de aur” contribuie la această stare.

A mai cumpărat o casă săsească, veche de 120 de ani, cu teren și livadă atașate, la Crainimăt. A renovat-o din temelii, în intenția de a-și face o căsuță de vacanță unde să se refugieze. Ei bine, căsuța de vacanță s-a transformat ușor, ușor în acasă pentru Gabi Balint, după cum a dezvăluit sportivul aseară, la Bistrițeanul Live.

„În viață trebuie să înveți să te bucuri de lucrurile mărunte, să înveți să trăiești. Niciodata nu am vrut lucruri imposibile, întotdeauna m-am bucurat de lucrurile simple, de lucruri pe care eu mi le-am propus și au fost realizabile. Nu mi-am propus niciodată lucruri imposibile. Propuneți lucruri simple, pas cu pas și o să trăiești liniștit. Am investit in ea niște bani. Am vrut să merg acolo din când în când. Totul e vechi, totul are 100 de ani. Casa 120 de ani, mobila, tot ce am cumpărat. Am căutat în toată țara, să fie vechi, restaurabil. Acum trăiesc acolo practic. Au fost în vizită Stelea, Belodedici și alți prieteni”, a precizat Gabi Balint, la Bistrițeanul Live.

Acesta are grijă singur de întreaga gospodărie, inclusiv de iarba din curte. Mai mult, anul acesta a făcut pentru prima dată în viața sa afinată, băutură nelipsită din apartamentul din Sîngeorz-Băi, în copilăria sa.

„A fost prima oară în viața mea când am făcut afinată. Îmi doream de mult, pentru că mama făcea tot timpul. Și acum are taică-miu un borcănaș cu afine din afinata de acum 20 și ceva de ani. Nu exista să nu avem în cămară o damigiană cu afinată”, mai spune Gabi Balint.

Întreaga emisiune o puteți urmări AICI.

Mai puteți citi:

Gabi Balint, dispus să se implice în revitalizarea sportului bistrițean. În ce condiții:

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: