10.4 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

„Notă de plată” consistentă după ce și-a spălat mașina de teren în Colibița. Cu cât l-au taxat Apele Române pe nesimțit

Nesimțirea unui șofer a uimit weekendul acesta internauții. Pe rețelele de socializare circulau fotografii cu el spălându-și autoturismul de teren tocmai în lacul Colibița, care, culmea, mai alimentează și cu apă potabilă mare parte din județ. Nota de plată însă a fost destul de mare…

Incidentul s-a produs în acest weekend la „Marea de la Munte”. Isprava nesimțitului, care a ales să își spele autoturismul de teren tocmai în Colibița, a fost făcută publică de mai mulți martori care l-au și fotografiat.

Mai apoi, fotografiile au făcut înconjurul rețelelor de socializare, fiind preluate inclusiv de mass-media locală. Acestea au fost văzute și de reprezentanții Apelor Române, care nu au lăsat fapta netaxată. Șoferul, un bărbat din Bistrița-Bârgăului a fost amendat cu 6.500 de lei.

„Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa s-a autosesizat în urma apariției în spațiul public a unor fotografii care surprindeau un șofer intrând cu tot cu mașină în lacul de la Colibița, în data de 30 august 2020. Reprezentanții Sistemului de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud au sesizat instituțiile competente, în vederea identificării persoanei. În cursul zilei de 31 august 2020,  Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud ne-a comunicat identitatea persoanei, un locuitor din  Prundu Bârgăului. Inspectorii din cadrul instituției noastre i-au aplicat acestuia amendă contravențională în valoare de 6.500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii Apelor, accesul autovehiculelor și al utilajelor în cursurile de apă, în lacuri sau pe malurile acestora fiind interzis”, se arată într-un comunicat de presă remis de Apele Române.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: