4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

„Notă de plată” consistentă după ce și-a spălat mașina de teren în Colibița. Cu cât l-au taxat Apele Române pe nesimțit

Nesimțirea unui șofer a uimit weekendul acesta internauții. Pe rețelele de socializare circulau fotografii cu el spălându-și autoturismul de teren tocmai în lacul Colibița, care, culmea, mai alimentează și cu apă potabilă mare parte din județ. Nota de plată însă a fost destul de mare…

Incidentul s-a produs în acest weekend la „Marea de la Munte”. Isprava nesimțitului, care a ales să își spele autoturismul de teren tocmai în Colibița, a fost făcută publică de mai mulți martori care l-au și fotografiat.

Mai apoi, fotografiile au făcut înconjurul rețelelor de socializare, fiind preluate inclusiv de mass-media locală. Acestea au fost văzute și de reprezentanții Apelor Române, care nu au lăsat fapta netaxată. Șoferul, un bărbat din Bistrița-Bârgăului a fost amendat cu 6.500 de lei.

„Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa s-a autosesizat în urma apariției în spațiul public a unor fotografii care surprindeau un șofer intrând cu tot cu mașină în lacul de la Colibița, în data de 30 august 2020. Reprezentanții Sistemului de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud au sesizat instituțiile competente, în vederea identificării persoanei. În cursul zilei de 31 august 2020,  Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud ne-a comunicat identitatea persoanei, un locuitor din  Prundu Bârgăului. Inspectorii din cadrul instituției noastre i-au aplicat acestuia amendă contravențională în valoare de 6.500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii Apelor, accesul autovehiculelor și al utilajelor în cursurile de apă, în lacuri sau pe malurile acestora fiind interzis”, se arată într-un comunicat de presă remis de Apele Române.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: