-2.8 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Se pregătește un nou show culinar cu mâncare tradițională! O bistrițeancă a intrat în competiție cu preparate de pe meleagurile noastre

Cei de la Prima Tv pregătesc un nou show culinar, de data aceasta cu mâncare tradițională. Astfel, concurenții se vor întrece în preparate din diferite colțuri ale țării. În competiție avem și o bistrițeancă, ce a mai participat la show-uri de profil:

Emisiunea va fi difuzată de Prima Tv și va fi prezentată de Horia Vârlan. Aceasta are în centru preparatele tradiționale și obiceiurile care le însoțesc, din diferite colțuri ale țării.

Prima bistrițeancă ce și-a anunțat participarea la show-ul culinar a fost Honoria Rațiu, cea care a pus pe picioare restaurantul Taverna Dogarilor. Bistrițeanca nu este la prima experiență de acest gen.

„Mândră să-mi reprezint plaiurile bistrițene într-o emisiune culinară nouă, pe Prima Tv, cu maestrul Horia Vârlan, în care promovăm mâncare tradițională și obiceiuri străbune… Am acceptat provocarea pentru că m-am identificat cu formatul… Musai „să ne cunoaștem patria”, spunea Octavian Paler, restul sunt doar țări”, a precizat Honoria Rațiu pe pagina sa de Facebook.

https://www.facebook.com/PrimaTVRomania/videos/1055806988190046

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.