18.8 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

Se pregătește un nou show culinar cu mâncare tradițională! O bistrițeancă a intrat în competiție cu preparate de pe meleagurile noastre

Cei de la Prima Tv pregătesc un nou show culinar, de data aceasta cu mâncare tradițională. Astfel, concurenții se vor întrece în preparate din diferite colțuri ale țării. În competiție avem și o bistrițeancă, ce a mai participat la show-uri de profil:

Emisiunea va fi difuzată de Prima Tv și va fi prezentată de Horia Vârlan. Aceasta are în centru preparatele tradiționale și obiceiurile care le însoțesc, din diferite colțuri ale țării.

Prima bistrițeancă ce și-a anunțat participarea la show-ul culinar a fost Honoria Rațiu, cea care a pus pe picioare restaurantul Taverna Dogarilor. Bistrițeanca nu este la prima experiență de acest gen.

„Mândră să-mi reprezint plaiurile bistrițene într-o emisiune culinară nouă, pe Prima Tv, cu maestrul Horia Vârlan, în care promovăm mâncare tradițională și obiceiuri străbune… Am acceptat provocarea pentru că m-am identificat cu formatul… Musai „să ne cunoaștem patria”, spunea Octavian Paler, restul sunt doar țări”, a precizat Honoria Rațiu pe pagina sa de Facebook.

https://www.facebook.com/PrimaTVRomania/videos/1055806988190046

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: