15.4 C
Bistrița
luni, mai 13, 2024

Postul de manager al Spitalului Județean, scos la concurs! Ce se va întâmpla cu Gabriel Lazany:

Surpriză pe site-ul oficial al Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud: postul de manager al unității medicale este scos la concurs. Practic, expiră mandatul lui Gabriel Lazany. Ce se va întâmpla cu actualul manager:

La finalul acestei luni și la începutul lunii viitoare se va desfășura concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Gabriel Lazany a câștigat concursul acum trei ani, iar mandatul său expiră în această toamnă.

Cu toate acestea, actualul manager nu are de gând să părăsească spitalul, intenționând să participe și la acest concurs:

„Îmi expiră mandatul, au trecut 3 ani. Particip la concurs, cum să nu. N-am emoții, am de terminat niște treburi acolo și apoi om vedea ce a mai fi”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Gabriel Lazany.

Printre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să participe la concurs se numără: să aibă studii superioare medicale, economico-financiare sau juridice, să fi absolvit cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, să aibă minim doi ani vechime pe posturi similare, să nu aibă dosar penal, să fie apți din punct de vedere medical și să nu fi împlinit vârsta de pensionare.

Practic, cei care vor să conducă Spitalul Județean se vor bate în proiecte de management pe următoarele teme: planificarea și organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului, siguranța și satisfacția pacientului, managementul calității serviciilor medicale, managementul resurselor umane sau performanța clinică și financiară a activității spitalului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro. 

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.