9.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

În nici două ore, ”dansând” cu motocicleta în sens invers acelor de ceasornic, Sorin Pop va accelera spre podium

Etapa a 4-a a Moto RC, la Adâncata, a unit în acest weekend zeci de împătimiți de adrenalină. În nici două ore, Sorin POp se va afla la linia de start. ”Dansul” cu motocicleta, în sens invers acelor de ceasornic, speră să-l ducă pe podium.

Muzică, adrenalină, motoare turate!

La Adâncata e din nou distracție și …competiție. A 4-a etapă a Moto RC a unit zeci de motocicliști, veniți din toate colțurile, uniți de pasiunea pentru motoare și gândul de a câștiga.

La categoria Rookies 1.000, la linia de start se va afla, la ora 16.30 și bistrițeanul Sorin Pop.

Se merge în sens invers acelor de ceasornic, la această competiție. O etapă normal, o etapă invers. Am venit de joi și mi-a prins bine. M-am antrenat, vineri a plouat, așa că mai mult am stat. Sâmbătă au fost calificările. Mă simt ok, mi-am mai reglat puțin dansul cu motocicleta și sper la un loc bun și o cursă frumoasă” a transmis din șaua motocicletei galbene, Sorin Pop.

În urma calificărilor de ieri, Sorin Pop se va alinia la start de pe poziția 8. În total, la categoria sa, se vor bate pentru podium 28 de motocicliști. Sunt 12 ture de circuit, în totalitate.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.