18.8 C
Bistrița
joi, iunie 30, 2022

Doris Rai: Centru de îngrijiri paliative, la Ghinda, pentru că Bistrița Nouă are grijă de toți cetățenii

Doris Rai, candidat independent la Primăria Bistrița, a început să își prezinte proiectele pe care le are pentru municipiu. Printre cele mai importante domenii pe care se bazează programul electoral al acesteia se numără sănătatea. Rai spune că Bistrița Nouă va avea grijă de toți cetățenii, motiv pentru care își dorește construirea unui Centru de îngrijiri paliative la Ghinda pentru bolnavii în fază terminală.

Doris Rai, candidat independent la Primăria Bistrița, a început să își prezinte proiectele cuprinse în programul său electoral pe care le are pentru municipiu în calitate de viitor edil.

Printre proiectele sale de o importanță majoră se numără cele din domeniul sănătății. Rai spune că Bistrița Nouă va avea grijă de toți cetățenii, iar atunci când boala nu mai răspunde tratamentului curativ, administrația locală va fi pregătită să intervină.

„Bistrița Nouă trebuie să aibă grijă de toți cetățenii săi: tineri sau seniori, săraci sau bogați, oameni sanătoși sau suferinzi! Când boala nu mai răspunde tratamentului curativ, iar îngrijirea bolnavului la domiciliu devine dificilă sau depășește disponibilitățile de timp sau de pricepere ale familiei, administrația locală va fi pregătită să intervină!”, a scris candidata independentă pe pagina de Facebook.

Prezentă într-o emisiune la InfoBistrița.ro, dar și pe contul ei se socializare, Doris Rai a vorbit despre importanța creării unui Centru de îngrijiri paliative la Ghinda pentru bolnavii în fază terminală. Centrul de îngrijiri paliative ar urma să fie construit cu ajutorul fondurilor europene. Rai spune că a identificat deja în Ghinda un teren de o frumusețe aparte, într-o zonă liniștită, pe care va fi construit acest centru

„Vă propun crearea unui CENTRU DE ÎNGRIJIRI PALIATIVE, centru în care echipa multidisciplinară va interveni cu știință, căldură și resurse pentru a oferi pacientului și familiei sale șansa de a parcurge în liniște, demnitate și siguranță etapa bolii progresive, amenințătoare de viață. M-am gândit ca el să fie amplasat în localitatea componentă Ghinda, o zonă de o frumusețe aparte și foarte liniștită, unde am putea crea printr-un astfel de centru finanțabil din fonduri europene, și locuri de muncă”, mai scrie Doris Rai pe Facebook.

Mai multe detalii despre Centrul de îngrijiri paliative puteți afla din materialul video de mai jos:

https://www.facebook.com/318703191616093/posts/1785533591599705/

(Articol electoral comandat de Rai Doris Gabriela – Candidat Independent, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar: 24200799)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...