22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Doris Rai: Centru de îngrijiri paliative, la Ghinda, pentru că Bistrița Nouă are grijă de toți cetățenii

Doris Rai, candidat independent la Primăria Bistrița, a început să își prezinte proiectele pe care le are pentru municipiu. Printre cele mai importante domenii pe care se bazează programul electoral al acesteia se numără sănătatea. Rai spune că Bistrița Nouă va avea grijă de toți cetățenii, motiv pentru care își dorește construirea unui Centru de îngrijiri paliative la Ghinda pentru bolnavii în fază terminală.

Doris Rai, candidat independent la Primăria Bistrița, a început să își prezinte proiectele cuprinse în programul său electoral pe care le are pentru municipiu în calitate de viitor edil.

Printre proiectele sale de o importanță majoră se numără cele din domeniul sănătății. Rai spune că Bistrița Nouă va avea grijă de toți cetățenii, iar atunci când boala nu mai răspunde tratamentului curativ, administrația locală va fi pregătită să intervină.

„Bistrița Nouă trebuie să aibă grijă de toți cetățenii săi: tineri sau seniori, săraci sau bogați, oameni sanătoși sau suferinzi! Când boala nu mai răspunde tratamentului curativ, iar îngrijirea bolnavului la domiciliu devine dificilă sau depășește disponibilitățile de timp sau de pricepere ale familiei, administrația locală va fi pregătită să intervină!”, a scris candidata independentă pe pagina de Facebook.

Prezentă într-o emisiune la InfoBistrița.ro, dar și pe contul ei se socializare, Doris Rai a vorbit despre importanța creării unui Centru de îngrijiri paliative la Ghinda pentru bolnavii în fază terminală. Centrul de îngrijiri paliative ar urma să fie construit cu ajutorul fondurilor europene. Rai spune că a identificat deja în Ghinda un teren de o frumusețe aparte, într-o zonă liniștită, pe care va fi construit acest centru

„Vă propun crearea unui CENTRU DE ÎNGRIJIRI PALIATIVE, centru în care echipa multidisciplinară va interveni cu știință, căldură și resurse pentru a oferi pacientului și familiei sale șansa de a parcurge în liniște, demnitate și siguranță etapa bolii progresive, amenințătoare de viață. M-am gândit ca el să fie amplasat în localitatea componentă Ghinda, o zonă de o frumusețe aparte și foarte liniștită, unde am putea crea printr-un astfel de centru finanțabil din fonduri europene, și locuri de muncă”, mai scrie Doris Rai pe Facebook.

Mai multe detalii despre Centrul de îngrijiri paliative puteți afla din materialul video de mai jos:

https://www.facebook.com/318703191616093/posts/1785533591599705/

(Articol electoral comandat de Rai Doris Gabriela – Candidat Independent, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar: 24200799)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...