16.1 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

VIDEO Visați la un drum expres? Mai aveți de așteptat! Nici măcar în 2025 s-ar putea să nu-l vedem

Prezent astăzi la Bistrița, primul ministru Ludovic Orban a vorbit și despre drumul expres care ar urma să lege Baia Mare de Bistrița și Suceava. Acesta se va face… dar nu se știe când va fi gata. Primul ministru a precizat că ar putea să nu-l avem nici măcar în 2025.

Guvernul Orban nu a uitat de drumul expres care ar urma să lege Baia Mare de Bistrița și Suceava. Doar că nu se știe exact când acesta va fi gata, în ciuda faptului că Ludovic Orban îl consideră unul dintre cele mai importante obiective de investiții ce vizează județul nostru.

„Cel mai important obiectiv de investiții este drumul expres, Autostrada Nordului, care pleacă de la Baia Mare, ajunge în Bistrița, Vatra Dornei și Suceava. Drumul expres este fundamental pentru Bistrița (…) E un drum care face sens, are o logică econimică, are o capacitate de a genera o dinamica economica care sa faca eficient proiectul”, a declarat Ludovic Orban, prezent astăzi la Bistrița.

Întrebat când preconizează că va fi gata acest drum expres, Ludovic Orban a precizat că nu se hazardează să dea termene, însă nu avem șanse să vedem drumul mai devreme de 2025. Documentațiile tehnico-economice durează un an, un an jumătate, fazele de aprobări durează și ele jumătate de an un an, iar apoi urmează epopeea licitațiilor.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...