11.2 C
Bistrița
luni, mai 6, 2024

Luat pe sus de pe aeroport și trimis în arest, după ce a trimis ilegal o armă letală din Spania

Un bărbat de 37 de ani din Josenii Bârgăului a fost preluat de polițiști direct de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fiind extrădat de autoritățile din Spania. Acesta a trimis ilegal din Spania, o armă letală.

Bărbatul are 37 de ani și este din Josenii Bârgăului. Polițiștii l-au ridicat direct de pe aeroport, după ce Judecătoria Bistrița a emis în lipsă un mandat european de arestare.

Acesta este cercetat de polițiști pentru contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Bărbatul ar fi trimis din Spania o armă letală, care mai apoi ar fi fost folosită la braconaj.

„În urma investigațiilor efectuate într-un dosar penal, aflat în instrumentarea polițiștilor Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, a reieșit faptul că, în cursul lunii iunie 2019 acesta ar fi trimis din Spania o armă letală cu destinația vânătoare unui bărbat de 33 de ani, din Josenii Bârgăului”, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: