13.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

Luat pe sus de pe aeroport și trimis în arest, după ce a trimis ilegal o armă letală din Spania

Un bărbat de 37 de ani din Josenii Bârgăului a fost preluat de polițiști direct de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fiind extrădat de autoritățile din Spania. Acesta a trimis ilegal din Spania, o armă letală.

Bărbatul are 37 de ani și este din Josenii Bârgăului. Polițiștii l-au ridicat direct de pe aeroport, după ce Judecătoria Bistrița a emis în lipsă un mandat european de arestare.

Acesta este cercetat de polițiști pentru contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Bărbatul ar fi trimis din Spania o armă letală, care mai apoi ar fi fost folosită la braconaj.

„În urma investigațiilor efectuate într-un dosar penal, aflat în instrumentarea polițiștilor Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, a reieșit faptul că, în cursul lunii iunie 2019 acesta ar fi trimis din Spania o armă letală cu destinația vânătoare unui bărbat de 33 de ani, din Josenii Bârgăului”, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: