4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Luat pe sus de pe aeroport și trimis în arest, după ce a trimis ilegal o armă letală din Spania

Un bărbat de 37 de ani din Josenii Bârgăului a fost preluat de polițiști direct de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fiind extrădat de autoritățile din Spania. Acesta a trimis ilegal din Spania, o armă letală.

Bărbatul are 37 de ani și este din Josenii Bârgăului. Polițiștii l-au ridicat direct de pe aeroport, după ce Judecătoria Bistrița a emis în lipsă un mandat european de arestare.

Acesta este cercetat de polițiști pentru contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Bărbatul ar fi trimis din Spania o armă letală, care mai apoi ar fi fost folosită la braconaj.

„În urma investigațiilor efectuate într-un dosar penal, aflat în instrumentarea polițiștilor Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, a reieșit faptul că, în cursul lunii iunie 2019 acesta ar fi trimis din Spania o armă letală cu destinația vânătoare unui bărbat de 33 de ani, din Josenii Bârgăului”, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!