18.9 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Se caută cea mai bună rețetă de mâncare tradițională…! Încă o renumită bucătăreasă din Bistrița-Năsăud, în competiție

Se caută cea mai bună rețetă de mâncare tradițională și cei mai pricepuți bucătari capabili să pună în valoare tradițiile culinare ale strămoșilor. După Honoria Rațiu, de la Taverna Dogarilor, încă o renumită bucătăreasă din județ intră în competiție: 

Țară, țară, căutăm români care știu să gătească cea mai bună rețetă tradițională – au anunțat cei de la Prima Tv. Reputatul chef Horia Vîrlan pregătește o nouă emisiune concurs și vrea să descopere persoane care gătesc românește.

Vreau să descopăr cea mai gustoasă rețetă românească. Fie că este din Banat, Transilvania, Dobrogea sau Moldova, aștept toate gospodinele sau de ce nu, toți gospodarii care știu să gătească tradițional, să participe. Eu voi veni la ei să le gust preparatele și să alegem împreună rețeta națională”, a declarat Horia Vîrlan.

Showul culinar se focalizează, de data aceasta, exclusiv pe mâncare tradițională. Concurenții sunt invitați să demonstreze că știu să gătească după rețeta tradițională a bunicilor.

În competiție s-a înscris deja Honoria Rațiu, care a pus pe picioare restaurantul Taverna Dogarilor și care nu este la prima experiență de acest gen: 

Se pregătește un nou show culinar cu mâncare tradițională! O bistrițeancă a intrat în competiție cu preparate de pe meleagurile noastre

Emisiunea care va fi difuzată în curând de Prima Tv va fi prezentată de Horia Vârlan. Show-ul culinar are în centru preparatele tradiționale și obiceiurile care le însoțesc, din diferite colțuri ale țării

După Honoria Rațiu, și Nina Rus care conduce Păstrăvăria din Romuli s-a înscris în competiție:

Așa suntem primiți! Cu mese îmbelșugate și bucuria de a gusta tot ce înseamnă tradițional. Alege rețeta națională, în curând la Prima TV”, au scris inițiatorii concursului. 

Atât Honoria Rațiu, cât și Nina Rus, au participat cu succes la un alt celebru show culinar – Chefi la cuțite, difuzat de Antena 1.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: