1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Se caută cea mai bună rețetă de mâncare tradițională…! Încă o renumită bucătăreasă din Bistrița-Năsăud, în competiție

Se caută cea mai bună rețetă de mâncare tradițională și cei mai pricepuți bucătari capabili să pună în valoare tradițiile culinare ale strămoșilor. După Honoria Rațiu, de la Taverna Dogarilor, încă o renumită bucătăreasă din județ intră în competiție: 

Țară, țară, căutăm români care știu să gătească cea mai bună rețetă tradițională – au anunțat cei de la Prima Tv. Reputatul chef Horia Vîrlan pregătește o nouă emisiune concurs și vrea să descopere persoane care gătesc românește.

Vreau să descopăr cea mai gustoasă rețetă românească. Fie că este din Banat, Transilvania, Dobrogea sau Moldova, aștept toate gospodinele sau de ce nu, toți gospodarii care știu să gătească tradițional, să participe. Eu voi veni la ei să le gust preparatele și să alegem împreună rețeta națională”, a declarat Horia Vîrlan.

Showul culinar se focalizează, de data aceasta, exclusiv pe mâncare tradițională. Concurenții sunt invitați să demonstreze că știu să gătească după rețeta tradițională a bunicilor.

În competiție s-a înscris deja Honoria Rațiu, care a pus pe picioare restaurantul Taverna Dogarilor și care nu este la prima experiență de acest gen: 

Se pregătește un nou show culinar cu mâncare tradițională! O bistrițeancă a intrat în competiție cu preparate de pe meleagurile noastre

Emisiunea care va fi difuzată în curând de Prima Tv va fi prezentată de Horia Vârlan. Show-ul culinar are în centru preparatele tradiționale și obiceiurile care le însoțesc, din diferite colțuri ale țării

După Honoria Rațiu, și Nina Rus care conduce Păstrăvăria din Romuli s-a înscris în competiție:

Așa suntem primiți! Cu mese îmbelșugate și bucuria de a gusta tot ce înseamnă tradițional. Alege rețeta națională, în curând la Prima TV”, au scris inițiatorii concursului. 

Atât Honoria Rațiu, cât și Nina Rus, au participat cu succes la un alt celebru show culinar – Chefi la cuțite, difuzat de Antena 1.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...