20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Părinții se revoltă! Fac un meeting azi pentru a semna un memoriu ce are ca scop eliminarea măsurilor restrictive din școli!

Un mesaj ce îndeamnă părinții să se revolte față de măsurile impuse în școli, a împânzit mediul online. Și la Bistrița, părinții sunt așteptați azi în fața Primăriei Bistrița pentru a semna un memoriu. Acțiunea e organizată la nivel național și ”coordonată” de un grup de părinți- avocați.

Copiii noștri nu sunt animale!

Ce condiții sunt astea??!?

Cum să stea atâtea ore cu mască??

Școala și grădinița sunt despre socializare!!

Nimeni nu se gândește la impactul psihologic pe care îl au aceste măsuri asupra celor mici???” e revolta din mediul online a părinților preșcolarilor și elevilor.

Revolta din online urmează însă să se concretizeze și în scris.

La nivel național se semnează un memoriu prin care părinții solicită eliminarea măsurilor restrictive din unitățile școlare. Acțiunea ar avea ca și ”promotor” un grup de părinți avocați care vor prezenta memoriul, cu toate semnăturile, autorităților.

Vom fi buturuga mică care răstoarnă carul mare”- susțin părinții.

MESAJUL integral care circulă printre părinți:

Vă rog distribuiți masiv!!!
Mulțumesc!
Vă pasă de copii Dvs?!
Vă pasă că sunt supuși la:

 • mască 4-8 ore/zi fără pauză ( unde-i recreerea de 10 min afară pentru oxigenarea creierului, care a fost promovată dintotdeauna??!!!)
 • stropit prin școală cu soluții biocide, adică va fi mediul în care vor sta COPIII noștri, VIITORUL ȚĂRII, toate orele, 4-8/ zi
 • nesocializarea care este absolut firească și necesară unui copil în dezvoltarea lui!!!
 • anularea comunicării nonverbale prin purtarea măștii și departajare fizică
 • distanțarea nefirească prin boxe, ca la animale, într-o comunitate ca și școala sau grădinița, în care cadrul educativ ar trebui să fie prin interacțiune!!!( suntem ființe !!!!)
  Dacă DA , dacă vă pasă și aveți obiecții, și mai mult, doriți o schimbare ,atunci vă așteptăm luni ,14 septembrie, ora 18 în parcul din fața Primăriei Bistrița să semnați cu datele Dvs. acest memoriu !!!
  Un memoriu care îl vom putea anexa la MEMORIUL național, care este promovat și editat de un grup de avocați părinți!!!
  Cu cât vom fi mai mulți vom deveni „Buturuga mică care răstoarnă carul mare”!
  Împreună cu capitală și multe alte orașe din țară ieșim luni, 14 septembrie, prima zi de școală a copiilor noștri, o zi care ar trebui să fie plină de fericire și normală!
  Dragă PĂRINTE arată că îți pasă de viitorul copilului tău!!
  Dragă CETĂȚEANULE român, arată că îți pasă de viitorul țării și al tău, implicit!
  Vă așteptăm !!!!
  Veniți „Cu drag, din drag pentru copii” !!!

Să semnăm un Memoriu pentru cei care ” ne conduc” și prin care putem schimba realitatea existentă!!!
Așa să ne ajute Dumnezeu!!!

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: