14.6 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Ionuț Simionca: În Bistrița, ca să-ți dai copilul la grădiniță trebuie să ai pile

Candidatul PMP la Primăria Bistrița, Ionuț Simionca, critică lipsa de viziune a actualei administrații privind învățământul preșcolar și promite câte o grădiniță în fiecare cartier.

M-am întâlnit cu o mamă supărată pe Primărie, care mi-a povestit că, în Bistrița, trebuie să ai pile să îți dai copilul la grădiniță. În ultimii 10 ani, în orașul nostru nu au fost construite grădinițe noi, iar o singură grădiniță a fost modernizată.

Eu cred că în fiecare cartier trebuie să existe creșe și grădinițe, și o să mă ocup de acest lucru după ce voi deveni primar. Primăria trebuie să aibă viziune și să răspundă acestor nevoi sociale ținând cont de evoluția natalității și de migrația din mediul rural spre mediul urban.

Orașul crește, avem o comunitate tot mai numeroasă, deci e nevoie de politici publice pentru a rezolva problemele familiilor active. Părinții care lucrează trebuie să aibă unde să își lase copiii 8 ore pe zi”, a declarat Ionuț Simionca.

În aceeași idee, candidatul PMP la Primărie promite extinderea programului de afterschool gratuit, înființarea de cantine în școli și gratuitate pentru elevi în transportul urban.

(Publicitate electorală)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: