32 C
Bistrița
joi, iunie 30, 2022

Ionuț Simionca: În Bistrița, ca să-ți dai copilul la grădiniță trebuie să ai pile

Candidatul PMP la Primăria Bistrița, Ionuț Simionca, critică lipsa de viziune a actualei administrații privind învățământul preșcolar și promite câte o grădiniță în fiecare cartier.

M-am întâlnit cu o mamă supărată pe Primărie, care mi-a povestit că, în Bistrița, trebuie să ai pile să îți dai copilul la grădiniță. În ultimii 10 ani, în orașul nostru nu au fost construite grădinițe noi, iar o singură grădiniță a fost modernizată.

Eu cred că în fiecare cartier trebuie să existe creșe și grădinițe, și o să mă ocup de acest lucru după ce voi deveni primar. Primăria trebuie să aibă viziune și să răspundă acestor nevoi sociale ținând cont de evoluția natalității și de migrația din mediul rural spre mediul urban.

Orașul crește, avem o comunitate tot mai numeroasă, deci e nevoie de politici publice pentru a rezolva problemele familiilor active. Părinții care lucrează trebuie să aibă unde să își lase copiii 8 ore pe zi”, a declarat Ionuț Simionca.

În aceeași idee, candidatul PMP la Primărie promite extinderea programului de afterschool gratuit, înființarea de cantine în școli și gratuitate pentru elevi în transportul urban.

(Publicitate electorală)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...