14.7 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

Dragoste cu năbădăi, pe Bârgău: Dus în fața instanței după ce n-a putut sta departe de nevastă

Un bărbat a ajuns în fața instanței care a decis să-l plaseze sub control judiciar. Acesta nu s-a putut ”dezlipi” de nevastă-sa, deși poliția i-a impus acest lucru.

Un bârgăuan nu a putut sta departe de soția lui. După ce poliția i-a ”dezlipit” mâinile de pe ea, tot nu s-a răbdat, și a căutat-o și în următoarea zi. Deși oamenii legii i-au interzis acest lucru.

”La data de 13 septembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 42 de ani, din Tiha Bârgăului, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție. În fapt, la data de 12 septembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit între doi soți din Tiha Bârgăului. La fața locului, au constata faptul că, în timp ce se aflau în curtea locuinței, din cauza unor neînțelegeri, bărbatul de 42 de ani și-ar fi agresat soția, o femeie de 47 de ani. Pentru protejarea femeii, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. Ulterior, în dimineața de 13 septembrie, acesta ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu emis, în sensul că ar fi pătruns în locuința comună, unde ar fi amenințat-o pe femeie” explică reprezentanții IPJ BN.

După ce a stat  de ore în arest, bărbatul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Doar că judecătorii au fost indulgenți.

Bărbatul de 42 de ani, din Tiha Bârgăului, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind cercetat de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului pentru săvârşirea infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu. Polițiștii continuă cercetările în acest caz” se arată în comunicatul IPJ BN.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: