14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Dragoste cu năbădăi, pe Bârgău: Dus în fața instanței după ce n-a putut sta departe de nevastă

Un bărbat a ajuns în fața instanței care a decis să-l plaseze sub control judiciar. Acesta nu s-a putut ”dezlipi” de nevastă-sa, deși poliția i-a impus acest lucru.

Un bârgăuan nu a putut sta departe de soția lui. După ce poliția i-a ”dezlipit” mâinile de pe ea, tot nu s-a răbdat, și a căutat-o și în următoarea zi. Deși oamenii legii i-au interzis acest lucru.

”La data de 13 septembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 42 de ani, din Tiha Bârgăului, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție. În fapt, la data de 12 septembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit între doi soți din Tiha Bârgăului. La fața locului, au constata faptul că, în timp ce se aflau în curtea locuinței, din cauza unor neînțelegeri, bărbatul de 42 de ani și-ar fi agresat soția, o femeie de 47 de ani. Pentru protejarea femeii, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. Ulterior, în dimineața de 13 septembrie, acesta ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu emis, în sensul că ar fi pătruns în locuința comună, unde ar fi amenințat-o pe femeie” explică reprezentanții IPJ BN.

După ce a stat  de ore în arest, bărbatul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Doar că judecătorii au fost indulgenți.

Bărbatul de 42 de ani, din Tiha Bârgăului, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind cercetat de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului pentru săvârşirea infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu. Polițiștii continuă cercetările în acest caz” se arată în comunicatul IPJ BN.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?