9.6 C
Bistrița
duminică, mai 16, 2021

FOTO Casa unuia dintre cei mai bogați bistrițeni, scoasă la vânzare. Suma fabuloasă cerută pentru vila din centrul orașului

 Vila unuia dintre cei mai bogați bistrițeni a fost scoasa la vânzare pentru o sumă record. Nici nu e de mirare dacă luăm în calcul faptul că bijuteria este situată în centrul orașului, la doi pași de Instituția Prefectului, iar materialele folosite la amenajare sunt de top.

Una dintre cele mai scumpe proprietăți din oraș a fost scoasă la vânzare de o agenție imobiliară cu fabuloasa sumă de 990.000 de euro. Aceasta este situată în buricul târgului, la doi pași de Instituția Prefectului și are aproape 500 de metri utili. Suprafața totală de teren este de 925 de metri pătrați.

Potrivit anunțului de vânzare, proprietataea este compusă din demisol, unde găsim o cramă, o bucătărie, o baie, pivniță, jacuzzi și o cameră cu destinația sală de fitness. La parter au fost amenajate un living, o bucătărie, un birou, hol și o baie, în timp ce la etaj sunt trei dormitoare, fiecare cu baia sa și un dressing.

De asemenea, casa are și două garaje, iar curtea este amenajată cu pavaj și gazon. Gardul înalt oferă intimitatea dorită noilor proprietari.

Această vilă aparține omului de afaceri Ioan Moldovan, proprietarul hotelurilor Coroana de Aur, Codrișor și fostul proprietar al Hotel Castel Dracula. De asemenea, Ioan Moldovan, care s-a regăsit în topul celor mai bogați români ani la rând deține și Agro-Invest  și Combis.

Foto: storia.ro

Mai puteți citi:

Una dintre cele mai importante companii din județ a cumpărat Hotel Castel Dracula!

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO-COMPRESOARE Bistrița – lider în vânzarea de compresoare noi și second hand. La nevoie, le poți și închiria

PRO-COMPRESOARE Bistrița este lider local în furnizarea și întreținerea compresoarelor cu șurub,  diesel sau oil free....

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...