11.1 C
Bistrița
duminică, mai 16, 2021

Prefectura e fără prefect: Dolha își ține locul ocupat după ce va pierde!

Domnule premier Orban, vă suspectez de imbecilitate, pentru că ne credeți pe toți imbecili. Copiii au început școala într-o situație gravă, fără precedent. Când criza de COVID-19 lovește țara asta din ce în ce mai grav, dumneavoastră vă rezumați la jocuri politice.

Știți că veți pierde la Consiliul Județean, iar din cauza asta Prefectura e rămasă fără prefect. Așteptați ca fostul prefect să își ocupe funcția, din nou, după alegeri, de parcă această campanie ar fi fost o vacanță pentru el de la atribuțiile unui prefect în situații de criză.

Bistrița ZERO e doar un exemplu: zero bani din fondurile de rezervă, zero respect pentru cetățeni, de la dumneavoastră. Ați venit în județul nostru promițându-ne marea și sarea: autostradă, apă și gaz, o viață mai bună pentru oameni. Se vede că nu știți nimic despre Bistrița pentru că ați mințit cu nerușinare!

Ați spus că, în ultimii 8 ani, nu s-a facut nimic, când fiecare om, chiar și cei din partidul dumneavoastră, știu că înainte de cei 8 ani a lui Radu Moldovan la Consiliul Județean, în județul acesta chiar nu s-a făcut nimic.

Domnule premier, ne-ați amenințat la noi acasă: ați spus că Bistrița va fi un ,,copil orfan” dacă nu votează cu liberalii.

E incredibil de periculos ca într-o democrație REALĂ un premier să amenințe o regiune dacă nu-l votează!

Ați susținut că mita electorală în campanie e un lucru benefic și e corectă, atunci când un „pufulete” candidat PNL a împărțit măști inscripționate cu numele lui. Nu, domnule premier, mita electorală nu e corectă și e tot mită!

Și ați abandonat cetațenii când se așteptau să îi protejați: ne-ați lăsat copiii, părinții, bunicii, pe toți oamenii dragi, în mâinile sorții! Domnule premier, care mai e rostul Prefecturii fără prefect? De ce lăsați un județ să se descurce fără prefect când pandemia va fi tot mai grea?

Ne-ați dovedit, cum Bistrița înseamnă zero pentru dumneavoastră, la fel ca și țara. Ați abandonat instituțiile în căutarea voturilor. 

Domnule premier, de când e campania mai importantă decât viața?

P.S. Domnule Ludovic Orban, un sfat personal: luați-vă mandolina, împreună cu ceilalți „greierași”, și cântați la altă masă!

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO-COMPRESOARE Bistrița – lider în vânzarea de compresoare noi și second hand. La nevoie, le poți și închiria

PRO-COMPRESOARE Bistrița este lider local în furnizarea și întreținerea compresoarelor cu șurub,  diesel sau oil free....

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...