19.7 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Bătrânica lovită de șoferița vitezomană a decedat!

O mamă și fetița ei de nouă luni au ieșit azi la plimbare, prin  Șieuț. Li s-a alăturat și o vecină. Cele trei au fost lovite însă de o șoferiță vitezomană care a pierdut controlul mașinii într-o curbă periculoasă.

O femeie de 42 de ani, din Mărișelu, conducea mașina azi, prin Șieuț.

A apăsat prea tare pedala de accelerație și, într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul volanului. A ajuns pe trotuar, unde a lovit trei persoane, iar apoi s-a răsturnat.

Pietonii loviți erau o femeie de 31 de ani, din Șieuț, care ieșise la plimbare cu fetița ei de 9 luni. Li s-a alăturat și o vecină, de 66 de ani.

Cele trei victime au fost preluate de echipajeel medicale și duse la UPU Bistrița.

Bebeluș de nouă luni, mămica și o bunică, băgați în spital de o șoferiță vitezomană

Bunicuța de 66 de ani, a așteptat echipajul medical la ea acasă. Fiind conștientă, dar având clavicula ruptă.

Totuși, aceasta a decedat.

Femeia de 66 de ani, victimă în accidentul de la Șieuț, a ajuns la UPU Bistrița unde a intrat în stop cardio respirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicale depuse, nu a mai putut fi readusă la viață, fiind declarat decesul. Mama și fetița acesteia, de nouă luni, sunt încă în curs de investigare amănunțită, dar în afara pericolului, aflându-se încă în UPU” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al SJUB.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: