22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Bogdan Ivan Gruia – 250 de tineri pentru viitorul unui județ: Bistrița-Năsăud!

Bogdan Ivan Gruia: 250 de tineri pentru viitorul unui județ – Bistrița-Năsăud!  Sunt cei mai mulți tineri candidați într-un județ, din partea oricărui partid, la alegerile locale din 27 septembrie!

„Primăvara politicii românești” pornește de la Bistrița, în clipa în care un profesor are încredere în noi! Cu tineri pregătiți, entuziaști, care știu, își doresc și pot să modernizeze România!

Tinerii nu sunt blazați. Tinerii nu sunt indiferenți. Tinerii se implică! Politica nu este atractivă, însă este singurul remediu prin care democrația poate „însănătoși” societatea.

Social-democrația este un spirit tânăr, iar tinerii sunt motorul de care are nevoie democrația, politica și administrația. Politica trebuie transformată până la nivelul în care oamenii ajung să se regăseacă într-un partid în care valorile sociale și morale sunt reprezentate în prim-plan. În doctrina în care primează grija față de OM, de problemele și potențialul lui!

În Bistrița-Năsăud, 250 de tineri candidează la alegerile locale din partea PSD, în Alianța pentru Bistrița-Năsăud. Este un reper, iar cetățenii vor ști că noi nu o să ne rătăcim pe drumul spre normalitatea care duce spre progres.

Am mare încredere în generația mea, în fiecare dintre colegii mei, în Președintele PSD BN Radu Moldovan și în „Profesorul nostru”, Dl. Vasile Sebastian Dâncu!

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FIvanBogdanGruia%2Fvideos%2F356346372171333%2F&show_text=0&width=560″ /]

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: