19.7 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud îl cercetează pe Traian Ogâgău pentru rele tratamente aplicate minorului. Asta după ce primarul orașului Sângeorz-Băi și-a pedepsit fiica de 9 ani, ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile în sus și cerându-i să îi promită că nu va mai fi obraznică.

Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, informează oficial Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, care a preluat dosarul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița.

„La data de 18.09.2020, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, s-a înregistrat în urma preluării de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea efectuării de cercetări penale și a soluționării, dosarul având ca obiect comiterea de către O.T., în cursul lunii ianuarie 2020, în Austria, a unei infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului (fiică în vârstă de 9 ani)”, precizează prim-procurorul Angela Sângeorzan.

Totul a pornit de la o pedeapsă aplicată de primarul Traian Ogâgău fetiței sale de 9 ani, în timp ce se aflau în vacanță în Austria. Imediat după ce aceasta a ieșit din duș, deși era dezbrăcată, Traian Ogâgău a pus-o să stea în genunchi, cu mâinile sus și să promită că nu mai este obraznică.

Printre suspine, copila s-a conformat. Întreaga scenă a fost filmată, iar zilele trecute a ajuns în presa națională și locală, iar organele competente s-au sesizat și au început anchete.

Mai puteți citi:

Poliția și DGASPC s-au sesizat în cazul filmulețului în care primarul Traian Ogâgău își pedepsește unul dintre copii

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: