10.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 18, 2024

FOTO 20 de mașini de epocă au „parcat” la castelul de la Comlod. Bijuteria arhitectonică a fost vizitată și de moștenitorii familiei Teleki

Zi importantă pentru castelul conților Teleki de la Comlod, care a fost vizitat ieri de 20 de mașini de epocă. La întâlnire a fost prezent și Kalman Teleki unul dintre moștenitorii familiei care a ridicat această bijuterie arhitectonică.

Evenimentul a făcut parte dintr-un tur al clădirilor monumentale din județele Mureș și Bistrița-Năsăud. Nu mai puțin de 20 de mașini de epocă au poposit în apropierea castelului conților Teleki de la Comlod.

La eveniment a fost prezent și Kalman Teleki, unul dintre moștenitorii și descendenții conților Teleki, care au și ridicat acest castel și care au avut mai multe proprietăți la noi în județ.

Printre cei care au sprijinit reabilitarea acestui monument se numără cei de la Mocănița Transilvaniei, care și poposește la doi pași de castel.

„Încă de la înființarea asociației noastre am militat pentru protejarea și reabilitarea acestui monument istoric aflat în proprietatea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, iar în acest an au fost alocate sumele necesare pentru punerea în siguranță a zidurilor, lucrări ce sperăm să înceapă cât mai curând”, au precizat cei de la Mocănița Transilvaniei.

Foto: Mocănița Transilvaniei

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro.