6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Tâlhărie-n drumul mare-n Spermezeu! Și-au lovit și furat consăteanul!

Un tânăr și un minor din Spermezeu și-au așteptat ieri un consătean la o intersecție de drumuri din localitate. L-au dat jos de pe mped, l-au lovit, i-au luat bunurile și au plecat. Cei doi au fost identificați de polițiștii, iar azi instanța de judecată va decide dacă-i trimite după gratii.

Un bărbat din Spermezeu nu va uita ziua de 20 septembrie 2020. Dar nici nu se va mai uita cu aceeași ochi la doi dintre consătenii săi.

În timp ce se deplasa ieri dimineață, cu mopedul, prin localitate, la o intersecție de drumuri, și-a văzut doi consăteni: unul de 26 de ani și unul de 16 ani.

Cei doi l-au oprit pe bărbat, l-au lovit și i-au furat bunurile.

Doi tineri, de 26 de ani și de 16 ani, ambi din Spermezeu, au fost depistați ieri, 20 septembrie 2020, de polițiști, la scurt timp după comiterea unei tâlhării, pe raza localității Spermezeu, la intersecția drumului județean 171 Spermezeu cu drumul comunal 37C Șesuri Spermezeu-Vale. În urma investigațiilor efectuate a reieșit faptul că, în aceeași dimineață, în jurul orei 10.47, cei doi l-ar fi abordat pe un bărbat de 41 de ani, din Spermezeu care se deplasa cu un moped. Totodată, aceștia l-ar fi agresat, i-ar fi sustras autovehiculul, portofelul în care avea suma de 50 de euro și 600 de lei, telefonul mobil și o sacoșă în care avea mai multe bunuri. De asemenea, a mai rezultat faptul că tânărul de 16 ani ar fi condus autovehiculul sustras” transmit reprezentanții IPJ BN.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, aflându-se în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...