20.3 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

Și drogat, și fără permis, la plimbare cu mașina pe străzile din municipiu

Un tânăr din Bistrița a crezut că poate încălca legile, dacă e trecut bine de miezul nopții. Doar că a fost prins de oamenii legii, iar acum e cercetat penal. Acesta s-a aventurat pe străzile din Bistrița, conducând deși nu avea permis, și fiind și drogat.

Polițiștii de la Biroul Rutier, opresc mașinile în trafic pentru control…de rutină. Activitățile sunt obișnuite, iar uneori de o amploare mai mare.

Un tânăr din Bistrița a crezut că pe timp de noapte, oamenii legii dorm. Așa că a decis să sfideze totul și să iasă la plimbare, conștient că ceea e face e o infracțiune.

Doar că norocul nu i-a ”surâs”. A fost oprit de polițiștii și s-a ales cu dosar penal. Tânărul s-a urcat la volan drogat și având permisul DEJA suspendat.

Azi-noapte, în jurul orei 02.30, în cadrul activităților de monitorizare a traficului rutier, polițiștii Biroului Rutier l-au oprit pentru control pe un bărbat de 29 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Bistrița. Acesta a fost testat cu aparatul DRUGTEST 5000, rezultatul fiind pozitiv și a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, a reieșit că acesta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. S-a întocmit dosar penal și cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.