3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

VIDEO – Stelian Dolha: „Să dezvoltăm și celelalte orașe ale județului ca poli economici”

Mai bine de 70% din forța de muncă a județului vine să muncească în Bistrița, însă nu pe salarii de invidiat, ci din partea de jos a veniturilor – avertizează Stelian Dolha, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Zona Industrială a Bistriței coincide, practic, cu Zona Industrială a județului, iar Parcul Industrial amenajat cu finanțări importante zace aproape gol din cauza proastei gestionări din start și a infrastructurii.

Iar acestea sunt probleme, pentru că parcurile municipiilor din vecinătăți sunt asaltate de investitori. E nevoie să dezvoltăm celelalte orașe ale județului ca poli economici: să profităm în Năsăud de forța de muncă calificată pe textile și mase plastice, și în Beclean, de poziția de invidiat pe harta infrastructurii, inclusiv feroviare.

Revenind la Bistrița, Leoni are peste 7000 de angajați, iar dacă s-ar decide ca această firmă să-și revoce activitatea, acești oameni ar rămâne pe drumuri, aproape fără alternative.

Toate acestea sunt preocupari care au lipsit cu desăvârșire din administrația PSD-istă. A lipsit, timp de 8 ani, un proiect de dezvotare economică și a fost lăsată această zonă exclusiv pe seama antreprenorilor.

Putem spune în continuare că județul a fost bine guvernat de administrația pesedistă? 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FStelianDolha%2Fvideos%2F2338477349781691%2F&show_text=0&width=560″ /]

(Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar: 21200012)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...