10.8 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Incendiu la Prefectură: au ars dezinfectanți care urmau să fie distribuiți în secțiile de votare

Un incendiu minor a avut loc noaptea trecută în subsolul Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud. Au ars materiale sanitare care urmau să fie distribuite în secțiile de votare. Autoritățile spun că pachetele cu dezinfectanți au fost refăcute, iar în cursul zilei de astăzi acestea vor ajunge la destinație.

Noaptea trecută, în jurul orei 01.00, a avut loc un incendiu minor în subsolul Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

Incidentul a fost sesizat de jandarmul care efectua serviciul de pază pe timpul nopții în cadrul instituției, acesta anunțând imediat pompierii.

Incediul a fost stins în scurt timp dar, în urma acestuia, au ars dezinfectanți pentru aproximativ 10 unități administrativ-teritoriale, acolo fiind depozitate pachetele cu materialele primite de la Ministerul Sănătății pentru secțiile de votare, pachete care au fost pregătite pentru a fi distribuite astăzi, reprezentanților locali.

După stingerea incendiului, pachetele au fost imediat refăcute, iar graficul stabilit pentru distribuire se va respecta.

„Precizăm că multe dintre primării au achiziționat dezinfectanți pentru sediile secțiilor de votare din timp, astfel încât există o rezervă de produse iar condițiile de siguranță sanitară pentru desfășurarea procesului electoral nu vor fi afectate”, transmit reprezentanții Prefecturii.

Sursa probabilă a incendiului este o priză defectă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: