8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Incendiu la Prefectură: au ars dezinfectanți care urmau să fie distribuiți în secțiile de votare

Un incendiu minor a avut loc noaptea trecută în subsolul Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud. Au ars materiale sanitare care urmau să fie distribuite în secțiile de votare. Autoritățile spun că pachetele cu dezinfectanți au fost refăcute, iar în cursul zilei de astăzi acestea vor ajunge la destinație.

Noaptea trecută, în jurul orei 01.00, a avut loc un incendiu minor în subsolul Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

Incidentul a fost sesizat de jandarmul care efectua serviciul de pază pe timpul nopții în cadrul instituției, acesta anunțând imediat pompierii.

Incediul a fost stins în scurt timp dar, în urma acestuia, au ars dezinfectanți pentru aproximativ 10 unități administrativ-teritoriale, acolo fiind depozitate pachetele cu materialele primite de la Ministerul Sănătății pentru secțiile de votare, pachete care au fost pregătite pentru a fi distribuite astăzi, reprezentanților locali.

După stingerea incendiului, pachetele au fost imediat refăcute, iar graficul stabilit pentru distribuire se va respecta.

„Precizăm că multe dintre primării au achiziționat dezinfectanți pentru sediile secțiilor de votare din timp, astfel încât există o rezervă de produse iar condițiile de siguranță sanitară pentru desfășurarea procesului electoral nu vor fi afectate”, transmit reprezentanții Prefecturii.

Sursa probabilă a incendiului este o priză defectă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: