-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Bunătățile lu` Nina cuceresc Clujul! Chef Nina Rus deschide băcănie în orașul metropolă!

„L-am prins pe Dumnezeu de picior, dar avem și mult de lucru”  a explicat chef Nina Rus. Romuleanca va deschide o băcănie la Cluj. Cu produsele sale extraordinare, care au cucerit o lume întreagă. Dar și cu produse tradiționale de patiserie.

Chef Nina Rus a pus județul Bistrița-Năsăud pe harta culinară a lumii. Cei ce au gustat din preparatele sale s-au îndrăgostit iremediabil. Iar la Romuli, la Păstrăvăria Rin, clienții așteptau și cu zecile de minute să prindă un loc pentru a savura preparatele Ninei.

La Bistrița, la Piața Produs în Bistrița-Năsăud, preparatele ei se treceau ca „pâinea caldă”, astfel că mulți rămâneau cu pofta-n cui dacă nu ajungeau la prima oră în zona Bisericii Evanghelice.

NIna Rus nu s-a limitat doar la județul ei, ci de la început a visat la mai mult.

Așa că acum își deschide băcănie…la Cluj.

Suntem în plin proces de pregătire a locației. Suntem într-o zonă intens circulată. Avem extrem de mult de lucru. Dar pot spune că e bine, am prins pe Dumnezeu de un picior!” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, chef Nina Rus.

Băcănia Bunătățile lu` Nina va pune la dispoziția clienților delicioasele preparate care se găsesc și la Păstrăvăria Rin, dar și produse tradiționale de patiserie, pregătite special de chef Nina Rus.

Preconizăm că în 15 noiembrie vom deschide. Locația e pe Napoca pe centru, al treilea spațiu de la Baraca. Noi suntem între Zama și Baraca” a mai spus chef Nina Rus.

Mai multe despre Băcănia de la Cluj puteți afla urmărind pagina de facebook Bunătățile lu` Nina și Rin Păstrăvărie & Restaurant.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.