24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

Bunătățile lu` Nina cuceresc Clujul! Chef Nina Rus deschide băcănie în orașul metropolă!

„L-am prins pe Dumnezeu de picior, dar avem și mult de lucru”  a explicat chef Nina Rus. Romuleanca va deschide o băcănie la Cluj. Cu produsele sale extraordinare, care au cucerit o lume întreagă. Dar și cu produse tradiționale de patiserie.

Chef Nina Rus a pus județul Bistrița-Năsăud pe harta culinară a lumii. Cei ce au gustat din preparatele sale s-au îndrăgostit iremediabil. Iar la Romuli, la Păstrăvăria Rin, clienții așteptau și cu zecile de minute să prindă un loc pentru a savura preparatele Ninei.

La Bistrița, la Piața Produs în Bistrița-Năsăud, preparatele ei se treceau ca „pâinea caldă”, astfel că mulți rămâneau cu pofta-n cui dacă nu ajungeau la prima oră în zona Bisericii Evanghelice.

NIna Rus nu s-a limitat doar la județul ei, ci de la început a visat la mai mult.

Așa că acum își deschide băcănie…la Cluj.

Suntem în plin proces de pregătire a locației. Suntem într-o zonă intens circulată. Avem extrem de mult de lucru. Dar pot spune că e bine, am prins pe Dumnezeu de un picior!” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, chef Nina Rus.

Băcănia Bunătățile lu` Nina va pune la dispoziția clienților delicioasele preparate care se găsesc și la Păstrăvăria Rin, dar și produse tradiționale de patiserie, pregătite special de chef Nina Rus.

Preconizăm că în 15 noiembrie vom deschide. Locația e pe Napoca pe centru, al treilea spațiu de la Baraca. Noi suntem între Zama și Baraca” a mai spus chef Nina Rus.

Mai multe despre Băcănia de la Cluj puteți afla urmărind pagina de facebook Bunătățile lu` Nina și Rin Păstrăvărie & Restaurant.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.