16.5 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Două bistrițence cercetate penal după ce nu au respectat măsura izolării la domiciliu

Două bistrițence depistate pozitiv cu COVID 19 s-au ales cu dosar penal. Deși acestea aveau obligația de a se izola la domiciliu, oamenii legii le-au găsit în cu totul alte locuri.

Polițiștii municipali au identificat două femei care nu au respectat legea.

Ambele din Bistrița, ambele infectate cu noul tip de coronavirus, nu au respectat măsura izolării la domiciliu.

Una dintre ele a fost identificată în data de 23.09.2020, la ora 10.45, la volanul mașinii sale, la 300 metri de domiciliu. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, care a ajuns pe masa judecătorilor în data de 07 octombrie 2020.

A doua bistrițeancă, depistată pozitiv cu COVID 19, în data de 22 septembrie, a declarat celor de la DSP că va sta în izolare. A dat și adresa unde va sta. Doar că în 24 septembrie, oamenii legii au găsit-o …în altă parte.

S-a ales și ea cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, dosar înregistrat la Parchet în data de 5 octombrie 2020.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: