15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

Unui elev i s-a făcut rău la volan!

Clipe de panică în această dimineață, în trafic. Unui elev i s-a făcut rău în timp ce era la volan. Incidentul a avut loc în sensul giratoriu de la Electro. Elevul a ajuns la spital.

Participanții la trafic din această dimineață, aflați în partea de sus a orașului, au văzut că în zona sensului giratoriu de la Electro circulația e îngreunată.

Apoi, când au ajuns în zonă, au văzut  o malină de Școală de Șoferi și o persoană întinsă pe jos.

Acum dimineață, în refugiul de la sensul giratoriu Altex, era o persoană pe asfalt, o mașină de școală, atunci sosea salvarea. După 15 minute salvarea era tot acolo, cu un echipaj de poliție” a transmis o bistrițeancă.

Conform informațiilor oficiale, nu a fost vorba de un accident rutier. Ci unui elev aflat la volan i s-a făcut rău.

Echipajul SAJ a intervenit pentru a acorda asistență unui tânăr de 18 ani, din Ilva, care, în timp ce se afla la volanul unei mașini – școală de șoferi- a făcut crize epileptice. A fost preluat și transportat la spital” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Ciprian Păcurar din cadrul SAJ BN.

Tânărul știa că e epileptic, dar nu mai avusese niciun episod de convulsii, iar cel mai probabil stresul de la volan i le-a declanșat.

Instructorul auto a reacționat rapid, așa că autoturismul nu a fost implicat în niciun eveniment rutier.

Conform legislației în vigoare, epilepsia se încadrează în lista bolilor care NU permit deținerea unui permis de conducere. Totuși, în urma unui control medical și al avizului unui specialist, există și excepții.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...