10.8 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

SURSE: PNL BN și-a votat lista pentru Parlament. VEZI cu cine „defilează”

PNL Bistrița-Năsăud și-a votat lista pentru Camera Deputaților, Senat, dar și pentru postul de vicepreședinte al Consiliului Județean. Cu cine defilează liberalii bistrițeni:

Surse Bistrițeanul.ro au dezvăluit numele de pe lista votată de PNL BN, cu care va defila la Camera Deputaților și respectiv Senat. Se pare că la Camera Deputaților pe listă sunt: Robert Sighiartău (actual deputat) și Diana Morar, actual secretar de stat în Ministerul Justiției.

La Senat, liberalii se pare că vor defila cu Ovidiu Florean, actual consilier județean și secretar general al PNL BN.

PNL și-a ales și persoana pe care o va propune pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. Este vorba despre omul de afaceri Ioan Zăgrean. Despre intențiile PNL-ului cu privire la Ioan Zăgrean, Bistrițeanul.ro a scris AICI.

Vă reamintim faptul că alegerile parlamentare sunt programate pentru începutul lunii decembrie.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: