21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Dotări noi pentru polițiștii bistrițeni: autospeciale, pistoale și body-camera!

Polițiștii au primit anul acesta dotări noi. Astfel, ca să-și poată desfășura activitatea mai bine, au primit 92 de autospeciale noi. Totodată, au fost dotați cu aproape 350 de pistoale. Iar de curând au sosit body-camerele pentru a putea surprinde exact ceea ce se întâmplă la locul intervențiilor.

Ministerul Afacerilor Interne a fost ”generos” anul acesta. Structurile din întreaga țară au primit dotări noi. E vorba de autospeciale, pistoale și body-camere.

La nivelul județului nostru, au ajuns 92 de autospeciale. Despre ele puteți reciti aici:

Mașini noi pentru polițiștii bistrițeni! DE CE albastru și galben:

De asemenea, au ajuns la IPJ BN și aproape 350 de pistoale.

Au mai fost primite, până în prezent, 346 de pistoale Beretta – calibrul 9×19 mm, precum și muniție aferentă, ce urmează a fi repartizate polițiștilor care își desfășoară activitatea în cadrul structurilor de ordine publică și rutieră”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Cele mai noi dotări ajunse sunt body-camerele. Acestea urmează să fie repartizate și sunt esențiale  în intervenția oamenilor legii.

Totodată, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au fost primite 75 de body-camera, ce vor intra în dotarea polițiștilor care intervin primii la evenimente și interacționează în mod curent cu cetățenii. Poliţiştii de la  structurile de Rutieră, Ordine Publică, Delicte Silvice vor înregistra audio-video interacţiunile cu cetăţenii, în scopul prevenirii comiterii de comportamente antisociale, ultraje sau abuzuri”, se arată în același comunicat.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: