16.3 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

Dotări noi pentru polițiștii bistrițeni: autospeciale, pistoale și body-camera!

Polițiștii au primit anul acesta dotări noi. Astfel, ca să-și poată desfășura activitatea mai bine, au primit 92 de autospeciale noi. Totodată, au fost dotați cu aproape 350 de pistoale. Iar de curând au sosit body-camerele pentru a putea surprinde exact ceea ce se întâmplă la locul intervențiilor.

Ministerul Afacerilor Interne a fost ”generos” anul acesta. Structurile din întreaga țară au primit dotări noi. E vorba de autospeciale, pistoale și body-camere.

La nivelul județului nostru, au ajuns 92 de autospeciale. Despre ele puteți reciti aici:

Mașini noi pentru polițiștii bistrițeni! DE CE albastru și galben:

De asemenea, au ajuns la IPJ BN și aproape 350 de pistoale.

Au mai fost primite, până în prezent, 346 de pistoale Beretta – calibrul 9×19 mm, precum și muniție aferentă, ce urmează a fi repartizate polițiștilor care își desfășoară activitatea în cadrul structurilor de ordine publică și rutieră”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Cele mai noi dotări ajunse sunt body-camerele. Acestea urmează să fie repartizate și sunt esențiale  în intervenția oamenilor legii.

Totodată, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au fost primite 75 de body-camera, ce vor intra în dotarea polițiștilor care intervin primii la evenimente și interacționează în mod curent cu cetățenii. Poliţiştii de la  structurile de Rutieră, Ordine Publică, Delicte Silvice vor înregistra audio-video interacţiunile cu cetăţenii, în scopul prevenirii comiterii de comportamente antisociale, ultraje sau abuzuri”, se arată în același comunicat.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...