14.5 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Un renumit chirurg de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița intră în Consiliul Local

Radu Elisei, medic specialist chirurg la Spitalul Județean de Urgență Bistrița va intra în Consiliul Județean, după ce Andrei Ioan Kozuk, consilier local și în timpul vechii administrații și-a dat demisia.

În ședința de Consiliu Local de săptămâna viitoare, consilierii locali vor lua act de încetarea mandatului lui Andrei Ioan Kozuk, care a ocupat un fotoliu în CL și în timpul adminitrației trecute. Acesta și-a dat demisia după ultima ședință de Consiliu Local, fiind, se pare, dezamăgit de criticile aduse de colegi.

Următorul pe lista de supleanți a Alianței pentru Bistrița-Năsăud este medicul specialist chirurg Radu Elisei, care activează la Spitalul Județean de Urgență Bistrița din anul 2018.

Acesta s-a specializat în chirurgie minim-invazivă în Ungaria, Croația și Polonia. La Spitalul Județean de Urgență Bistrița, medicul a reușit să facă mai multe operații în premieră. Despre activitatea dânsului puteți citi AICI.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: