21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Unul dintre cei mai iubiți preoți de pe Valea Bârgăului a plecat la cer, după o luptă cruntă cu Covid-19

Aseară s-a stins Dumitru Pugna, unul dintre cei mai iubiți și căutați preoți de pe Valea Bârgăului. Acesta fusese infectat cu Covid-19 și se afla de mai mult timp la Terapie Intensivă. Este al doilea preot de pe Valea Bârgăului care pierde lupta cu Covid-19.

După o luptă aprigă cu Covid-19, care l-a trimis la Terapie Intensivă acum ceva vreme, preotul Dumitru Pugna din Susenii Bârgăului s-a stins aseară. Acesta slujea la Susenii Bârgăului din anul 1977.

„Părintele Dumitru Pugna, a trecut la cele veșnice după o grea suferință. Slujba de înmormântare va fi oficiată de IPS Andrei și un sobor de preoți, în curtea bisericii din Susenii Bârgăului, vineri, ora 13:30”, anunță Protopopiatul Ortodox Român Bistrița.

Acesta este al doilea preot care se stinge, după ce se infectează cu Covid-19. În urmă cu mai bine de o săptămână a plecat la cer și Ioan Jauca, preot pensionat anul acesta, care slujise în Prundu Bârgăului. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: