14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Unul dintre cei mai iubiți preoți de pe Valea Bârgăului a plecat la cer, după o luptă cruntă cu Covid-19

Aseară s-a stins Dumitru Pugna, unul dintre cei mai iubiți și căutați preoți de pe Valea Bârgăului. Acesta fusese infectat cu Covid-19 și se afla de mai mult timp la Terapie Intensivă. Este al doilea preot de pe Valea Bârgăului care pierde lupta cu Covid-19.

După o luptă aprigă cu Covid-19, care l-a trimis la Terapie Intensivă acum ceva vreme, preotul Dumitru Pugna din Susenii Bârgăului s-a stins aseară. Acesta slujea la Susenii Bârgăului din anul 1977.

„Părintele Dumitru Pugna, a trecut la cele veșnice după o grea suferință. Slujba de înmormântare va fi oficiată de IPS Andrei și un sobor de preoți, în curtea bisericii din Susenii Bârgăului, vineri, ora 13:30”, anunță Protopopiatul Ortodox Român Bistrița.

Acesta este al doilea preot care se stinge, după ce se infectează cu Covid-19. În urmă cu mai bine de o săptămână a plecat la cer și Ioan Jauca, preot pensionat anul acesta, care slujise în Prundu Bârgăului. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?