-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Uite-l pe Pomohaci, nu e Pomohaci! Fostul preot cu probleme penale a fost retras în ultima clipă din show-ul online de 1 Decembrie

Fostul preot Cristian Pomohaci trebuia să susțină parte din concertul extraordinar pregătit de Centrul municipal de cultură, cu ocazia Zilei Naționale. La o zi după ce presa locală a semnalat prezența fostului preot cu probleme penale, acesta a fost retras de pe afiș.

Centrul municipal pentru cultură anunța ieri invitații pentru concertul extraordinar dedicat Zilei Naționale, care ar urma să se desfășoare, în premieră, online. Printre invitații „speciali” se numărau Sava Negrean Budașcu și fostul preot Cristian Pomohaci, cu nenumărate probleme penale, fapt semnalat și de mass-media locală.

La doar o zi de la anunțarea invitaților, Centrul municipal pentru Cultură îl retrage subit pe Cristian Pomohaci de pe listă. Se pare că decizia a aparținut viceprimarului Sorin Hangan.

Acesta a spus pentru Agerpres că nu avea cunoștință despre participarea lui Pomohaci, dar a cerut directorului Centrului municipal pentru cultură să renunțe la invitația făcută fostului preot, iar afișul a fost refăcut integral. Nu este prima dată când Primăria Bistrița renunță la participarea fostului preot la unul dintre evenimentele sale.

În luna martie a acestui an, Cristian Pomohaci a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală. Sentința a rămas definitivă în luna octombrie. Fostul preot a fost acuzat inclusiv de act sexual cu un minor, acuzații care însă nu s-au concretizat într-un dosar, clasându-se în cele din urmă, după ce faptele s-au prescris.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: