12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

AȘA DA! Peste 20 de pacienți cu COVID 19, în stare gravă, au o șansă la viață datorită medicului Lucian Bobeanu

Și-a dedicat viața salvării oamenilor. Așa că, pune la dispoziție TOT ce are. Infectat și vindecat de COVID 19, medicul Lucian Bobeanu a bifat un record: a donat plasmă de OPT ori. Astfel, peste 20 de pacienți cu COVID 19, aflați în stare gravă, au o șansă în  plus la viață…

La finalul lunii mai, medicul Lucian Bobeanu a fost depistat cu COVID 19. Prin natura activității sale, nici nu era de mirare că s-a infectat.

Acesta ocupă postul de medic cu specializarea medicină de familie pentru Stația Centrală Bistrița, Compartimentul Consultații de Urgență și Transport Sanitar Neasistat, încă din 2016, în cadrul SAJ BN.

Totodată, activează și în cadrul Spitalului Orășenesc Beclean, ca și medic primar medicină de familie, pe competențe urgențe și ecografie generală. De asemenea, are și un cabinet medical individual, medicină de familie.

Din fericire, medicul s-a vindecat, și a revenit la activitatea pe care o desfășura înainte. Mai mult, acum a mai avut o pârghie prin care să se implice în salvarea de vieți: donarea de plasmă.

Salvează vieți, cu tot ce are: Medic vindecat de COVID 19, a doua oară la donat plasmă

Mesajul îngrijorător transmis de medicul Lucian Bobeanu, care a donat plasmă de 5 ori pentru bolnavii de Covid-19

Și nu a renunțat după prima sau a doua sau a cincea donare! A bătut recordul PE ȚARĂ!

Eroul care deține recordul pe țară! 8 (opt) donări de plasmă convalescentă la aparatul de plasmafereză! Felicitări!” au scris cei de la Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrița pe pagina lor de Facebook.

Dintr-o donare se poate administra plasmă către TREI pacienți aflați în stare gravă! Astfel, din 8 donări, se poate administra tratament unui număr de 24 de persoane infectate cu noul tip de coronavirus.

FELICITĂRI!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: