12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

A murit fostul primar al comunei Șanț, Ioan Szabo. Acesta fusese infectat cu Covid-19

Fostul primar al comunei Șanț, Ioan Szabo a decedat, astăzi. Acesta reușise să își revină, după ce fusese infectat cu Covid-19 și petrecuse o bună bucată de vreme în Terapie-Intensivă, în comă indusă.

Ioan Szabo, fostul primar al comunei Șanț s-a stins astăzi, anunțul fiind făcut chiar de către președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, cu care se afla în relații foarte bune.

„Bunul meu prieten Ioan Szabo, după o îndelungă luptă pentru viață, s-a ridicat la cer. Ai lăsat în urmă o nemărginită durere și un gol imens, dar și niște copii buni, educați creștinește și ambițioși ca și tine, dragul nostru. Dumnezeu să le dea putere și să le ofere mângâiere în acest moment dureros”, a postat pe Facebook, Radu Moldovan.

Ioan Szabo s-a infectat cu Covid-19 în vara acestui an. Tot atunci s-a infectat și soția sa, care l-a însoțit la un spital clujean. Acesta a petrecut două luni la Terapie Intensivă, în comă indusă și dădea semne că își revine. Mai multe detalii AICI.

Fostul edil a pierdut Primăria Șanț cu doar câteva luni înainte de alegeri, în urma unei decizii de incompatibilitate a Agenției Naționale de Integritate. Fiul său a candidat la alegerile locale din acest an, însă nu a reușit să câștige primăria.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: