21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Club Lions pregătește un adăpost pentru victimele violenței în familie

În sfârșit Bistrița-Năsăud va avea un adăpost pentru victimele violenței în familie. În spatele proiectului nu sunt autoritățile locale, ci Clubul Lions și o asociație de profil.

Anunțul a fost făcut chiar de către cei de la Club Lions Bistrița, care și-au concentrat ultimele strângeri de fonduri către acest proiect.

Proiectul pentru primul adăpost pentru victimele violenței în familie a fost realizat deja, de un birou de arhitectură din Cluj, care a lucrat pro bono. Acesta este practic visul celor de la AFI Pro Familia, care încearcă de câțiva ani buni să găsească finanțare pentru un asemenea adăpost.

„Colega noastră Doina Monda, sufletul asociației Pro Familia și inițiatoarea proiectului, ne-a spus entuziasmată că după 24 de ani de când muncește la această idee zărește în sfârșit o rază reală de soare. Vom contribui cu toții la realizarea acestui vis al ei, fiecare cu forțele și posibilitățile pe care le are. Oricine poate contribui cu materiale, ore de voluntariat sau bani, alăturându-se acestui proiect major al clubului”, informează Club Lions Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: