6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

FOTO – Agitație pe Pârtia Cocoș: S-au pornit tunurile de zăpadă!

Agitația mare azi-noapte, în Wonderland! Pârtia Cocoș – luminată, iar tunurile de zăpadă… în funcțiune. „Așteptăm cu nerăbdare să zburde schiorii pe Pârtia Cocoș” este mesajul ce însoțește pozele cu tunurile pornite.

A fulguit în acest final de săptămână, cel puțin în zona Bistriței. Acest lucru a „încurajat” autoritățile locale să… spere la o iarnă ca-n povești. Așa că au acționat, în consecință, pe baza… speranței.

Ieri, pe Pârtia Cocoș din Wonderland a fost… agitație. Au fost aprinse luminile, iar tunurile de zăpadă – în funcțiune.

Tunurile sunt pregătite și funcționează. Sperăm ca temperaturile scăzute să se mențină cât mai mult. Așteptăm cu nerăbdare să zburde schiorii pe Pârtia Cocoș” e mesajul ce a însoțit imaginile cu tunurile pârtiei în funcțiune.

 

Totuși, conform celor ce se ocupă cu prognoza meteo, temperaturile nu vor fi așa scăzute în zona Bistriței. Ba mai mult, spre finalul săptămânii viitoare se așteaptă ploi.

 

Am făcut o verificare a instalației. Dacă vremea va fi favorabilă, vrem să facem depozite de zăpadă. Ne axăm cu prioritate pe pârtia Baby, în încercarea de a da utilitate pârtiei, având în vedere investiția care s-a făcut acolo. Dacă va fi timp favorabil și și zăpadă naturală destulă, vom deschide și pârtia mare. Dar vrem măcar pârtia Baby să o deschidem” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Turc.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: