10.4 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FRUMOS: Ceai și cafea pentru oamenii legii, în miez de noapte

Polițiștii și jandarmii stau zi și noapte în stradă, verificând respectarea măsurilor impuse de carantinarea municipiului. Azi-noapte, câțiva taximetriști și voluntari au împărțit cafea și ceai fierbinte oamenilor legii aflați la datorie.

Carantinarea municipiului și restricțiile nocturne impuse de la nivel central au scos oamenii legii în stradă, zi și noapte, pentru a face verificări.

Fiind început de iarnă, temperaturile sunt scăzute, așa că o mână de oameni au decis să facă o faptă bună.

Taximetriștii de la ProTaxi și voluntari de la Împartebucurie.ro au împărțit azi-noapte ceai și cafea fierbinte.

Iarna este timpul pentru confort, pentru mâncare bună și căldură, pentru atingerea mâinii unui prieten și o discuție lângă foc. Este vremea să stai acasă. – Edith Sitwell 

Angajații societății PROTAXI și voluntarii de la ÎmparteBucurie.ro au fost puși pe fapte bune. La minus 5 grade, au vizitat toate filtrele de poliție de la intrarea în oraș pentru a-i servi pe oamenii legii cu un ceai sau o cafea fierbinte. Discuțiile au fost scurte și încurajatoare! Pentru bărbații în uniforme nu este vremea de stat acasă! Dar pentru noi, oamenii de bine din Bistrița, este vremea să le oferim o cană de căldură” au scris taximetriștii pe Facebook.

 

FOTO- Facebook ProTaxi

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: