12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Noul site al Primăriei Bistrița costă mai bine de un milion de lei! Banii vin de la UE

Primăria Bistrița pregătește un nou site, care va fi gata cel târziu în luna martie a anului viitor. Costurile pentru realizarea platformei, dar și pentru achiziționarea de hardware, trec de un milion de lei. Finanțarea pentru acest proiect este asigurată din fonduri europene.

Întreg proiectul trece de un milion de lei, după cum a dezvăluit primarul Ioan Turc, într-o emisiune online la InfoBistrița.  Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști, noua platformă a instituției va fi operațională cel târziu în primăvara anului viitor. Mare parte din costuri sunt reprezentate, însă, de partea hardware, necesară pentru implementarea acestuia.

Noul site al Primăriei Bistrița va fi finanțat din fonduri europene. Culmea, finanțarea proiectului, cu care se laudă acum primarul Ioan Turc, a fost aprobată încă din primăvara anului în curs, pe vremea când Primăria Bistrița era condusă de social-democratul Ovidiu Crețu.

Actualul site al Primăriei Bistrița datează de pe vremea fostului primar Vasile Moldovan. Acesta a fost doar ușor updatat pe vremea lui Ovidiu Crețu, care, se pare pregătea o nouă platformă chiar înainte să părăsească Primăria Bistrița. Bistrițeanul.ro a mai scris despre asta AICI.

În acest moment, informațiile se găsesc greu pe actuala platformă, prin intermediul căreia nu se pot face nici măcar niște banale plăți online.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: