17.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Femeie din Ilva Mare, preluată de elicopterul SMURD, după ce un câine i-a sfârtecat o mână

Incident nefericit în această dimineață la Ilva Mare. Un câine i-a sfârtecat o mână unei femei de 70 de ani din localitate. Echipajul SAJ ajuns la fața locului a apelat la un elicopter SMURD, care a transportat-o la o clinică de specialitate.

Deocamdată nu se știe cum s-a petrecut incidentul. Cert este că un câine a atacat o femeie din Ilva Mare. Acesta i-a sfârtecat mâna femeii de 70 de ani.

La fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, care a apelat la un elicopter SMURD pentru a o prelua pe femeie și a o transporta la o clinică de specialitate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU BN, Marius Rus, femeia a fost stabilizată și preluată deja de elicopterul SMURD.

UPDATE:

„Dispeceratul Integrat Județean a fost solicitat să trimită sprijin medical la o persoană de sex feminin, în jur de 70 ani, la Ilva Mare, care afirmativ ar fi suferit leziuni produse prin mușcatură de animal (câine). A fost alertat și s-a deplasat la fața locului un echipaj B2 din SAJ, care a găsit pacienta conștientă, stabilă, cu o plagă complexă la nivelul articulației radio-carpiene drepte. Complexitatea plăgii a fost evaluată ca fiind una care ar impune intervenție de specialitate într-o secție clinică, drept pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD de la POAM Tg. Mureș. Până la sosirea acestuia și preluarea pacientei, echipajul a acordat îngrijiri pacientei și a evacuat-o la locul de aterizare comunicat de elicopter”, a precizat managerul SAJ BN, Annabella Muzsi.

Foto: Arhivă

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.