12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Femeie din Ilva Mare, preluată de elicopterul SMURD, după ce un câine i-a sfârtecat o mână

Incident nefericit în această dimineață la Ilva Mare. Un câine i-a sfârtecat o mână unei femei de 70 de ani din localitate. Echipajul SAJ ajuns la fața locului a apelat la un elicopter SMURD, care a transportat-o la o clinică de specialitate.

Deocamdată nu se știe cum s-a petrecut incidentul. Cert este că un câine a atacat o femeie din Ilva Mare. Acesta i-a sfârtecat mâna femeii de 70 de ani.

La fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, care a apelat la un elicopter SMURD pentru a o prelua pe femeie și a o transporta la o clinică de specialitate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU BN, Marius Rus, femeia a fost stabilizată și preluată deja de elicopterul SMURD.

UPDATE:

„Dispeceratul Integrat Județean a fost solicitat să trimită sprijin medical la o persoană de sex feminin, în jur de 70 ani, la Ilva Mare, care afirmativ ar fi suferit leziuni produse prin mușcatură de animal (câine). A fost alertat și s-a deplasat la fața locului un echipaj B2 din SAJ, care a găsit pacienta conștientă, stabilă, cu o plagă complexă la nivelul articulației radio-carpiene drepte. Complexitatea plăgii a fost evaluată ca fiind una care ar impune intervenție de specialitate într-o secție clinică, drept pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD de la POAM Tg. Mureș. Până la sosirea acestuia și preluarea pacientei, echipajul a acordat îngrijiri pacientei și a evacuat-o la locul de aterizare comunicat de elicopter”, a precizat managerul SAJ BN, Annabella Muzsi.

Foto: Arhivă

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...